نحوه ساخت مخزن آب پلی اتیلن + انواع آن
این روزها با توجه به بحران آب، استفاده از منبع آب پلیاتیلن یا فلزی با استقبال گستردهای مواجه شده است. البته به دلایل زیادی، مخازن پلی اتیلن کاربرد بیشتری نسبت به مخازن فلزی داشته و مطمئنا مدلهای متنوع این مخازن در فرآیند انتخاب شما نیز تاثیرگذار است. تولیدکنندگان با ساخت انواع مخازن پلی اتیلن، دست شما را در زمان انتخاب باز گذاشتند تا با توجه به بودجه یا شرایط محیطی، بهترین را انتخاب کنید. این مخزنها با فرآیند مشخصی ساخته میشوند؛. در این مطلب از مخزن مارکت با ما همراه باشید تا نحوه ساخت مخزن آب پلی اتیلن و انواع آن را توضیح دهیم.
انواع مخزن آب پلی اتلین
مخزنهای تولید شده از پلی اتلین در بازار انواع مختلفی داشته و مدلهای آن براساس شکل و ضخامت تعریف میشود. تولیدکنندگان پس از طی فرآیند روش ساخت مخزن پلی اتیلن براساس شکل، برای هر کدام نام خاصی را در نظر گرفتهاند.
-
مخزن افقی
در صورتی که قصد ذخیرهسازی آب شرب و نگهداری از آن برای مدت زمان مشخصی را دارید. حتما به سراغ مخازن آب افقی یا خوابیده بروید. شکل ظاهر این مخازن، استوانهای بوده و استفاده از آن در فضاهایی با ارتفاع زیاد امکانپذیر است.
-
مخزن آب سه گوش
مطمئنا خرید مخزن آب سه گوش برای فضاهایی که حالت کنج دارند، بهترین گزینه خواهد بود. زیرا به دلیل نوع طراحی خود، به راحتی در آن مکان جای میگیرند.
-
مخزن آب آسان رو
انتخاب مخزن آب آسان، مناسبترین گزینه برای راهرو یا فضاهای شبیه به راهرو است. ظرفیت و حجم آب قابل ذخیره در این مخزن بین 500 تا 2000 لیتر خواهد بود.
-
مخزن عمودی
بدون تردید پرکاربردترین و رایجترین نوع مخازن پلی اتیلن، نوع عمودی است که دقیقا مانند مخزن افقی، حالت ایستاده دارد. شما با انتخاب این مخازن میتوانید آن را روی پشت بام خانه خود قرار دهید. زیرا به دلیل مقاومت بسیار زیاد و طراحی خاص، این امکان را برای شما فراهم میکند.
-
مخزن مکعبی
اگر هنگام خرید مخازن پلی اتلین در محیط مورد نظر با محدودیتهایی از لحاظ مساحت و ارتفاع مواجه هستید. مطمئنا مخزن مکعبی بهترین گزینه برای خرید خواهد بود. تولیدکنندگان به دلیل نوع طراحی منحصر به فرد، این مخازن را مکعبی نامیدند.
-
مخزن قیفی
در صورتی که به دنبال مخزنی هستید که آب یا هر مایع درون آن، آسانتر و زودتر تخلیه شود. حتما هنگام خرید، به سراغ مخازن قیفی بروید.
-
مخزن پشت نیسانی
مخزن آب نیسانی دارای یک طراحی خاصی هستند که همین طراحی خارق العاده، امکان نصب پشت وانت یا نیسان را برای شما فراهم میکند. بنابراین با خرید این مخزن و نصب آن پشت وانت یا نیسان خود، میتوانید مایعات مختلف مانند آب را از یک محیط به مکانی دیگر منتقل کنید.
-
مخزن زیر پله
اگر به دنبال خرید یک مخزن آب برای نصب در ساختمان خود هستید. مخازن زیر پله گزینه مناسبی خواهند بود. زیرا شما میتوانید این مخازن را در زیر پلههای ساختمان و دور از دید افرادی که به ساختمان وارد میشوند نصب کنید. ظرفیتهای ۵۰۰، ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰ مخازن زیر پلهای آب دست شما را برای انتخاب کاملا باز گذاشتند تا با توجه به نیاز و شرایط محیطی، انتخاب راحتتری داشته باشید.
روش ساخت مخزن پلی اتیلن در ۶ مرحله
استفاده از مخزنهای آب پلاستیکی پلی اتیلنی در بین مردم از محبوبیت فوقالعاده برخوردار شده است. مطمئنا شما نیز مانند دیگر خریداران به دلایل بیشماری مانند مقاومت بالا در برابر سرما و گرما یا دسترسی آسان برای خرید، یکی از انواع مخازن آب پلی اتیلن را انتخاب میکنید. تولیدکننده برای تولید این مخازن، تکنیکهای مختلفی دارد. متداولترین روش ساخت مخزن پلی اتیلن برای تولید دارای چند مرحله خواهد بود. در ادامه درباره نحوه ساخت مخزن پلی اتیلن طی ۶ مرحله توضیح میدهیم.
-
اولین مرحله؛ مواد اولیه را آماده کنید
در روش ساخت مخزن پلی اتلین و اصول آن، ابتدا به تهیه مواد اولیه پرداخته شده است. تولیدکنندگان معمولا برای ساخت این مخازن از پلی اتیلن سبک ۳۲۶۰4 یا پلی اتیلن سنگین ۳۸4۰ استفاده میکنند. مطمئنا فروشنده در زمان خرید مواد اولیه به شما پیشنهاد میکند که پلی اتیلن ۳۸4۰ را، انتخاب کنید. زیرا این نوع از پلی اتیلن دارای مقاومت نسبی و سفتی بیشتری است.
-
دومین مرحله؛ مواد را به قالبها انتقال دهید
اکنون مواد اولیه یا ماده پلیمری انتخاب شده را به صورت مایع یا پودر، در قسمت پایینی قالب مورد نظر میریزند.
-
سومین مرحله؛ قالبها را در حالت چرخش حرارت دهید
پس از ریختن پلیمر در قالب، آن را میبندند تا دستگاه شروع به کار کند. در این مرحله قالب مخزن انتخابی، حول دو محور عمودی درون کوره میچرخد تا حرارت کوره منجر به ذوب شدن پودر یا مایع پلیمر داخل قالب شود. در زمان حرارت دیدن پودر یا مایع پلیمر، سطح داخلی قالب انتخابی، کامل و یکدست پوشیده میشود.
-
چهارمین مرحله؛ مخزن را از قالب خارج کنید
پس از طی کردن مراحل بالا، قالب مخزن را به اتاق خنککننده انتقال میدهند تا کاملا خنک شود. پس از خنک شدن، خارج کردن مخزن از قالب امکانپذیر است. معمولا برای سرد یا خنک کرن قالب در روش ساخت مخزن پلی اتیلن از آب یا جریان هوای سرد استفاده میشود.
-
پنجمین مرحله؛ بخشهای اضافی را حذف کنید
مطمئنا پس از آن که مخزن را از قالب انتخابی خارج کردند. متوجه یک سری مواد زائد و اضافه روی آن میشوند. برای ایجاد ظاهر بهتر و زیباتر محصول، انجام فرآیند این مرحله از روش ساخت مخزن پلی اتیلن ضروری است.
-
ششمین مرحله؛ کنترل کیفیت مخزن آب پلی اتیلنی را فراموش نکنید
در آخرین مرحله مخزن را به بخش QC یا کنترل کیفیت میبرند تا بررسیهای لازم به واسطه چند آزمایش صورت بگیرد. مطمئنا با انجام آزمایشهایی مانند ضربات مکانیکی و تست کشش، متوجه میزان مقاومت در کنار کیفیت محصول خواهند شد. بدون تردید برای داشتن مخازن آب مقاوم و پرفروش باید این ۶ مرحله در روش ساخت مخزن پلی اتیلن طی شود.
سخن پایانی
مخازن آب پلی اتیلن در حجم، اندازه و همچنین مدلهای مختلف تولید میشوند. تولیدکننده برای ساخت انواع مخازن پلاستیکی آب باید ۶ مرحله اشاره شده در روش ساخت مخزن پلی اتیلن را انجام دهد. بدون شک انجام دقیق و کامل این مراحل منجر به تولید مخازن با کیفیت میشوند. پس از تولید انواع مخازن در طرح و ظرفیتهای مختلف، آنها را به بازار عرضه میکنند تا شما براساس نیاز و شرایط محیطی، فرآیند انتخاب را انجام دهید. به طور مثال در صورتی که نیازمند مخزنی آبی در ساختمان خود هستید که میخواهید از دید افراد، دور باشد؛ انتخاب مخزن آب زیر پلهای، مناسبترین گزینه برای شما خواهد بود.
برای خرید انواع مخزن آب با کارشناسان مخزن مارکت تماس بگیرید.
مقالات مرتبط رو حتما ببینید
نظر شما برای ما با ارزشه
جایگاه محتوای شما